Nyfødtsessionspriser

For mig handler billeder om minder og følelser, der er vigtige at dokumentere på smukkeste vis og gemme og nyde for evigt.

Vi nyder, gemmer og dokumenterer alle forskelligt, og derfor har jeg valgt at I får digitale filer med i jeres sessions. Således er det helt op til jer, hvordan I ønsker at lade billederne være en del af jeres hverdag.

Om I ønsker selv at få billederne fremkaldt, blot ser dem på telefonen eller I  ønsker at tilkøbe nogle af de smukke produkter, jeg tilbyder, er helt jeres valg. 

 

Der er mulighed for at betale i rater – uden renter eller gebyrer. Så lad ikke prisen være det, der stopper dig for at få fanget smukke og autentiske minder, du kan nyde for evigt. Se på det som en investering…..billeder bliver kun mere værd som tiden går.

Nyfødtsession i studie

  • råd og vejledning i forbindelse med shootet.
  • ca. 3-4 timers fotograferingssession i mit studie med lån af studiets tæpper og evt. huer.
  • mulighed for søskende- og/eller forældrebilleder.
  • 20 smukt redigerede digitale billeder via digital download.

5.000 kr.

Tilkøb en babysession til din nyfødtsession til kun 2500 kr. (normalpris 3500 kr.) Der skal bookes i forbindelse med nyfødtsessionen ellers opnåes der ingen rabat. 

 

Mini Nyfødtsession i studie

  • råd og vejledning i forbindelse med shootet.
  • 1,5- 2 timers fotograferingssession i mit studie med lån af studiets tæpper og evt. huer.
  • 10 smukt redigerede digitale billeder via digital download

3.500 kr. 

Tilkøb en babysession til din mininyfødtsession til kun 2500 kr. (normalpris 3500 kr.) Der skal bookes i forbindelse med nyfødtsessionen for at få adgang til rabatten.

 

Nyfødtsession i hjemmet

  • råd og vejledning i forbindelse med shootet.
  • ca. 3-4 timers fotografering i hjemmet med lån af studiets tæpper og evt. huer.
  • 20 smukt redigerede digitale billeder via digital download

5.500 kr.

+ kørselsgebyr ( midtjylland = 250 kr., nordjylland, sønderjylland og fyn = 650 kr, sjælland = 1.200kr. )

Ved Nyfødtsession i hjemmet går vi efter at lave billeder a la dem jeg laver i mit studie, dette er dog kun muligt, hvis I har et rum i hjemmet med et stort vindue/vinduer.

I kan også vælge en Inhomesession, hvis I ikke ønsker de lidt mere poserede billeder, men gerne vil dokumentere jeres liv med jeres lille nyfødte i smukke lifestyle billeder.

Der kan selvfølgelig tilkøbes smukke kvalitetsprodukter såsom fine art prints i pass partout, usb box, albums, vægbilleder klar til ophængning og smukke portrætboxe.

Ved booking af jeres session betales 1000 kr., som fratrækkes jeres sessionpris. Det tilbageværende beløb betales ved fotograferingen eller kan deles op i rater.

Kontakt mig hvis du ønsker at høre mere: mail@chalineengelhardt.dk