inhomesessions

Dit barns latter, et skævt men ægte smil…et kærtegn…traditioner og daglige rutiner, detaljer der fylder dig med glæde og lykke…..det er netop de øjeblikke, jeg vil fange ved en inhome-session.

Jeg følger jer med mit kamera som en flue på væggen, men vi snakker og hygger, som var jeg en almindelig gæst. Jeg guider jer en gang imellem med små tips eller placeringer…men alt i alt vil jeg blot fange jeres historie, og de ting som I gør naturligt….de ting som gør jer til jer.

Denne type session er en fantastisk måde at dokumentere jeres liv og billederne vil være perfekte til at skabe et album, som kunne fortælle jeres historie netop nu. Det optimale ville være at lave en sådan session en gang om året eller hvert andet år, så I vil kunne se hvordan jeres familie vokser og ændrer sig op igennem årene.

En normal inhomesession varer ml. 3-4 timer, hvor vi sammen har snakket om et par aktiviteter der kan laves. Det kunne være morgenhygge i nattøj og dyner, bagning, ynglingsbogen der læses, familiehygge med spil, gåtur i skoven, besøg på nærliggende favoritsted eller hvad I nu elsker at lave sammen.

inhome fotografering midtjylland
babyfotografering Fotograf Chaline Engelhardt
nyfødtfotografering i hjemmet
babyfotografering
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

 

Se priserne på Inhome-sessions her.