inhomesessionpriser

For mig handler billeder om minder og følelser, der er vigtige at dokumentere på smukkeste vis og gemme og nyde for evigt.

Vi nyder, gemmer og dokumenterer alle forskelligt, og derfor har jeg valgt at I får digitale filer med i jeres sessions. Således er det helt op til jer, hvordan I ønsker at lade billederne være en del af jeres hverdag.

Om I ønsker selv at få billederne fremkaldt, blot ser dem på telefonen eller I  ønsker at tilkøbe nogle af de smukke produkter, jeg tilbyder, er helt jeres valg.

Der er mulighed for at betale i rater – uden renter eller gebyrer. Så lad ikke prisen være det, der stopper dig for at få fanget smukke og autentiske minder, du kan nyde for evigt.

Se på det som en investering…..billeder bliver kun mere værd som tiden går.

Inhomesession

  • råd og vejledning i forbindelse med jeres session.
  • ca. 2-3 timers fotografering i hjemmet.
  • 30 digitale billeder via digital download.

6.000 kr.

+ kørselsgebyr ( midtjylland = 250 kr., nordjylland, sønderjylland og fyn = 650 kr, sjælland = 1.200kr. )

Der kan selvfølgelig tilkøbes smukke kvalitetsprodukter såsom fine art prints i pass partout, usb box, albums, vægbilleder klar til ophængning og smukke portrætboxe.

Ved booking af jeres session betales 1000 kr., som fratrækkes jeres sessionpris. De sidste 5.000 kr (plus kørsel) betales ved fotograferingen eller kan deles op i rater.

Ønsker du at vide mere, skriv endelig til mail@chalineengelhardt.dk