Når øjeblikke bliver til smukke minder

nyfødtfotograf

Der er ingen tvivl…jeg er fuldstændig forelsket i nyfødtfotografering.

Jeg mener, følelsen af at have de små i mine arme….følelsen af håb, uskyldighed og begyndelse…følelsen af at have hele sit liv foran sig….at vokse op og formes til den person man bliver…alle disse følelser går igennem mig, når jeg får besøg af de helt små.

Og så nuttethed…som i “de er simpelthen FOR nuttede!!!!” <3 <3

nyfødtfotografering

Jeg kunne iagttage dem i timevis…bare sidde der og glo på dem og den kærlighed deres forældre sender dem gennem deres kærtegn, berøringer og blikke.

Men det allerbedste er at få lov til at fange disse små mirakler og alle deres små detaljer som smukke minder deres familier forevigt kan værdsætte og elske.

Denne første tid går så utroligt hurtigt og det at have et sådant minde om netop denne tid…den rene begyndelse….starten på livet…. er for mig så unikt og fantastisk at fange.

nyfødtfotografering newborn

nyfødtfotografering

Kontakt mig endelig, hvis I også ønsker at få taget nyfødt billeder af jeres lille guldklump. Jeg anbefaler at billederne tages når de er ml- 4-14 dage gammel. Dette er for at kunne fange deres små detaljer bedst og for at kunne få dem til at sove imens vi gør det. Men tøv ikke med at kontakte mig, selvom jeres baby er lidt ældre end det….vi kommer måske ikke til at kunne fange de helt samme stillinger som de nyfødte…men minder skal vi nok skabe.

mail@chalineengelhardt.dk

tidligere indlæg

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies.