Nu med hjemmeside

familiefoto familiefotograf

Wow…forstår slet ikke, at jeg sidder her og kigger på min egen hjemmeside. Det har taget mig så lang tid at nå hertil…at tro på at mit arbejde var godt nok…..men det ved jeg nu, at det er. Og at få lov til at give andre smukke minder, der kan pryde deres hjem og som de forevigt kan værdsætte er så stort for mig…og jeg ELSKER det!

Lidt om mig selv.

Jeg er 37 år…..mor til 3….Phillip på 11, Hannah på 9 og Adam på 4. De vil helt sikkert dukke op i mine billeder indimellem, da de er min allerstørste inspiration og muser om man vil.

Jeg er gift med min mand Rasmus, som jeg mødte, da jeg var bare 16 år gammel og vi har været sammen lige siden….det er vel det, man kalder kærlighed ved første blik.

 

Jeg er uddannet blomsterdekoratør og elskede at arbejde med så lækkert, naturligt og ikke mindst smukt materiale. Desværre satte en bilulykke en stopper for den karriere i 2008, da jeg ikke længere kan stå op så mange timer af gangen. Det var en kamp uden lige at se det i øjnene, for det var min store passion.

Så jagten gik ind på et nyt sted at kunne være kreativ, et nyt område at kunne kreere smukke ting. Fotografering lå ikke langt væk i mine tanker, da jeg altid har elsket at dokumentere vores liv gennem billeder. Pludselig måtte jeg bare lære endnu mere om at tage de smukkeste minder….og der er blevet brugt mange timer foran youtube og i diverse forums for at udvikle min kunnen.

At lære at mestre de tekniske ting omkring fotografering er én ting, men at finde og udvikle sin egen stil er en helt anden….og meget sværere i mine øjne. Men jeg er her nu…og jeg elsker at skabe mine billeder….lige fra at udtænke en plan…. til at hygge med mine kunder…og til at kreere det færdige resultat foran computeren.

Min absolutte ynglingsdel er nu at aflevere de færdige billeder og mærke og se, hvor glade mine kunder bliver.

Det går lige i hjertet hver gang.

Så hermed mit allerførste indlæg på min helt nye hjemmeside! Jeg håber I kan lide hvad I ser og vil følge med i min rejse herfra.

næste indlæg

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies.